Trouwerij

Heeft u het voornemen om in het huwelijk te treden en wilt het graag klein en intiem houden? Dan bent u bij Hotel Restaurant en Brasserie Stad Munster aan het juiste adres. Uw eigen ideeën en stijl staan centraal en Stad Munster zal er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken. U zult ervaren dat sfeer en smaak hand in hand gaan. Ontdek de verrassende, creatieve keuken.

Hotel Stad Munster beschikt over een bruidssuite en hotelkamers voor uw bruiloftsgasten; de unieke combinatie van trouwen en uw persoonlijk getint huwelijksfeest op één locatie. In Hotel Restaurant Stad Munster kunt u zelfs het huwelijk officieel laten voltrekken. Daarnaast kan er voor een bruidstaart geheel naar uw smaak worden gezorgd.

Het is ook mogelijk om in de naastgelegen gerestaureerde kerk ‘de Vermaning’ -een nationaal monument uit 1711 met een zeer intiem karakter- uw huwelijk te laten voltrekken. De kerk heeft ruimte voor ongeveer 100 personen. Vervolgens kunt u uw feest verder vieren in onze ‘Heerenkamer’, restaurant of tuin.

[divider type=”line”]
Overige feesten, partijen, (zakelijke) bijeenkomsten en activiteiten

De ‘Heerenkamer’ is uitermate geschikt voor het houden van uw lunch, diner, receptie, vergadering en seminar van 4 tot 25 personen. Hier kunt u ongestoord in een rustige en sfeervolle atmosfeer uw missie volbrengen. Voor grote bijeenkomsten is er de mogelijkheid om het restaurant te gebruiken waar een uitstekend diner, receptie, vergadering of seminar gehouden kan worden met een maximale capaciteit van 125 personen.

Aan de achterzijde van het hotel bevindt zich een gezellige Engelse tuin. De perfecte locatie voor een informeel samenzijn. Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid, alsmede een overdekte afsluitbare fietsenstalling.

[divider type=”line”]

Wilt u teambuilding activiteiten organiseren voor uw zakelijke bijeenkomst?
Stad Munster helpt u graag. Een aantal ideeën staan hieronder vermeld. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Sportief: klootschieten, huifkartocht, fietsen en wandelen, boerengolf, golfclinic, indoor golf, natte laarzentocht, rondvlucht boven Winterswijk.

Cultureel: schilderworkshops geïnspireerd door Piet Mondriaan i.c.m. een High Tea of diner, kleuradvies workshop, schouwburg de Storm, bioscoop Skopein, museum Wasserburg Anholt (met een prachtige golfbaan), museum Erve Kots, Kristalmuseum, Steengroeve.

Culinair: Achterhoekse wijnproeverij door Achterhoekse Wijngaard ‘Hesselink’.

[divider type=”line”]

Vragen?
U kunt bellen met +31 543 512 121 of een e-mail sturen naar info@stadmunster.nl