High tea
High tea is een tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen. Typisch Engelse scones met jam en clotted cream, hartige broodjes, mini gebakjes, quiche, koekjes, bonbons, chocolaatjes en nog veel meer. Zo kunt u 2 uur lang lekker genieten van allerlei smaken en pure gezelligheid. Verschillende soorten thee van hoge kwaliteit maken de High Tea compleet. Indien u liever koffie drinkt, mag dat natuurlijk ook. Bij mooi weer kunt u buiten genieten van al dat lekkers, in onze sfeervolle Engelse tuin. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige middag!

Complete High tea: €17,50 p.p.

Afternoon tea
Afternoon Tea is de Tea zoals die ooit bedacht is door de Duchess of Bedford, Anna Maria Russel, de hartsvriendin van Queen Victoria. Het was de gezelligste maaltijd in veel midden- en hogere klasse huishoudens in de vroege 19de eeuw. Een Afternoon Tea bij Stad Munster is een heerlijke beleving. De tafel wordt uitgebreid gedekt met tafellinnen om ons even in de tijd van toen te wanen. U kiest telkens een thee van onze unieke theekaart, welke we voor u bereiden zoals die bereidt moet worden. Ons personeel heeft een Tea Class gevolgd en zijn allen Teamaster. De tafel wordt verder gevuld met heerlijke echt Engelse gerechten. Deze verse en pure lekkernijen worden allemaal in eigen keuken bereid, en dat proeft u. Zo vindt u o.a. de volgende heerlijkheden op uw tafel: een smakelijke quiche, kraakverse luxe sandwiches, Engelse scones met jam en clotted cream, wisselende Engelse cakes (bijvoorbeeld carrot cake, Banoffee Pie of mince meat pie), heerlijke muffins, petit fours, chocolaatjes, koekjes en een heerlijk dessertje.
Een heerlijke beleving om samen te genieten met familie en/of vrienden!

Tip
Voorafgaand aan de High tea kunt u een heerlijke wandel- of fietstocht maken. Bij de receptie zijn diverse prachtige wandel- en fietsroutes te verkrijgen. Ook zijn er fietsen te huur nabij het hotel. Vraag aan de balie voor meer informatie.

High tea reserveren?
U kunt bellen met +31 543 – 512 121 of een e-mail sturen naar info@stadmunster.nl