Maak kennis met Stad Munster: het team heet u welkom!
Hartelijk welkom in hartje Winterswijk, in de groene Achterhoek, bij Hotel, Restaurant en Brasserie Stad Munster. Laat u betoveren door het architectonische, (rijks)monumentale Jugendstilpand in het centrum van Winterswijk en verrassen door de persoonlijke gastvrijheid van het personeel. Laat u inspireren door de smaakvolle, warm ingerichte hotelkamers van Stad Munster en verwennen in het restaurant door de kookkunsten van onze keukenbrigade. Kom helemaal tot rust in de ‘Heerenkamer’, een loungeruimte met gezellig brandende haard. Geniet van een uitgebreid verzorgde High Tea of Afternoon Tea in de sfeervolle Engelse tuin, in de Brasserie of op het terras aan het gezellige marktplein van Winterswijk. Hotel Stad Munster heeft diverse arrangementen en alles in huis om u even helemaal te laten ontspannen en te genieten. Kom en ervaar het zelf.

Heeft u een ruimte nodig voor een huwelijk, zakelijke afspraak, een receptie, jubileum, of een andere speciale gelegenheid? Een bijzondere gebeurtenis vraagt om een bijzondere aanpak. Stad Munster staat u graag bij in het organiseren en realiseren van uw eigen ideeën voor een onvergetelijke dag.

Geef een cadeaubon!
Wilt u een uniek cadeau geven? Een cadeaubon van Stad Munster is verkrijgbaar vanaf €15,- en u kunt de bon gebruiken voor bijvoorbeeld een overnachting, ontbijt, lunch, High Tea of Afternoon Tea, diner, arrangement of wat te denken van een kopje koffie met appelgebak? Voor elke gelegenheid maakt Stad Munster voor u een cadeaubon op maat. Vraag naar de mogelijkheden. U kunt bellen met 0543 – 51 21 21 of een e-mail sturen naar info@stadmunster.nl